Onderwijs

Een passende beveiligingsoplossing voor iedere onderwijsinstelling.

Van basisschool tot universiteit: een onderwijsinstelling is een plek waar een kind zich te allen tijde veilig moet voelen. Calamiteiten zoals een inbraak, vandalisme, brand of agressie moeten worden voorkomen. Zodat leerlingen, studenten en leerkrachten zich te allen tijde vertrouwd en prettig voelen. Helaas is deze ideale situatie niet de werkelijkheid van alledag. Scholen hebben te maken met intimiderend en pestgedrag, met openbare orde verstoringen, met diefstal en examenfraude en mogelijk zelfs met radicalisering. Als directeur of facilitair verantwoordelijke van een onderwijsinstelling neemt u daarom uw verantwoordelijkheid en past u het veiligheidsbeleid op uw school hierop aan. Wij ondersteunen u hier graag bij.

Zegers heeft ervaring met een grote diversiteit aan opdrachtgevers binnen het onderwijs. Van basisscholen en middelbare scholen tot universiteiten. Elke onderwijsinstelling vraagt om een unieke, op maat gemaakte benadering. Wat zijn de risico’s, waar en wanneer doen deze zich voor,  hoe kunnen de risico’s worden beheerst, welke middelen zetten we hiervoor in, hoe zichtbaar maken we de gekozen beveiligingsoplossing, noem maar op.

Voor diverse grote opdrachtgevers werken wij al meer dan 25 jaar. Wij onderscheiden ons in de beveiligingsmarkt door een onafhankelijk- en eerlijk advies, oplossing op maat en onze doortastende aanpak. Zo krijgt u op het gebied van beveiliging precies wat u wilt. Daarnaast zijn wij Borg- en VCA* gecertificeerd. U bent dus verzekerd van kwaliteit.

Als beveiligingspartner denken wij graag met u mee. Wilt u een keer om tafel zitten om de mogelijkheden door te nemen? Neem contact met ons op voor een afspraak, wij komen graag bij u langs.

Wilt u weten hoe wij een oplossing kunnen realiseren voor uw beveiligingsvraag?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

*verplicht veld