HZ University kiest voor Zegers

In 2018 heeft Zegers de beveiligingsinstallatie mogen aanbrengen op de nieuwe locatie van HZ University in Middelburg. Het hart van de installatie wordt gevormd door een high-tech security management systeem op basis van Thor Guard. Na een succesvolle oplevering heeft HZ University ervoor gekozen om het onderhoud, maar ook het overkoepelende softwarebeheer over meerdere locaties bij Zegers onder te brengen.

Zegers introduceert nieuw logo en nieuwe website.

Ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van Zegers hebben wij een nieuw logo en een nieuwe huisstijl geïntroduceerd.  Ook was het tijd om te komen met een nieuwe website. Een website waarin op eenvoudige wijze Zegers en haar activiteiten worden gepresenteerd. Heeft u nog opmerkingen over onze website, laat het ons dan weten via ons contactformulier.

Zegers ontvangt omvangrijke opdracht voor aanpassing van beveiligingsinstallaties in de financiële sector.

Zegers heeft vorige week opdracht ontvangen om op honderden locaties van een financiële opdrachtgever aanpassingen door te voeren aan de inbraakinstallaties. Door deze aanpassingen zijn de objecten van onze opdrachtgever nog beter beveiligd tegen risico’s en bedreigingen van buitenaf. Doordat ongewenste handeling eerder worden gedetecteerd, kan sneller worden ingegrepen, waardoor de pakkans aanzienlijk wordt vergroot.