Geldmaat sluit overeenkomst met Zegers voor beveiliging van geldautomaten

Geldmaat is recentelijk gestart met een omvangrijk programma om geldautomaten van ABN-AMRO, ING en Rabobank om te bouwen naar haar eigen, gele label. Voor de beveiliging van een belangrijk deel van de automaten heeft Geldmaat op 4 november een overeenkomst gesloten met Zegers Integrated Security Systems uit Dordrecht. Zegers beschikt over meer dan 25 jaar ervaring in het beveiligen van geldautomaten en andere hoog-risico objecten. Op de foto wordt de overeenkomst getekend door de heer Kwakkel, CEO van Geldmaat, de heer Severijnen, CIO van Geldmaat en de heer Vissering namens Zegers.

HZ University kiest voor Zegers

In 2018 heeft Zegers de beveiligingsinstallatie mogen aanbrengen op de nieuwe locatie van HZ University in Middelburg. Het hart van de installatie wordt gevormd door een high-tech security management systeem op basis van Thor Guard. Na een succesvolle oplevering heeft HZ University ervoor gekozen om het onderhoud, maar ook het overkoepelende softwarebeheer over meerdere locaties bij Zegers onder te brengen.

Zegers introduceert nieuw logo en nieuwe website.

Ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van Zegers hebben wij een nieuw logo en een nieuwe huisstijl geïntroduceerd.  Ook was het tijd om te komen met een nieuwe website. Een website waarin op eenvoudige wijze Zegers en haar activiteiten worden gepresenteerd. Heeft u nog opmerkingen over onze website, laat het ons dan weten via ons contactformulier.